24 Temmuz 2010 Cumartesi

23 günde kovuldu...

Yunanistan Ligi takımlarından PAOK’ta ilginç bir gelişme yaşandı. Selanik ekibinde 23 gün önce görev başı yapan İtalyan teknik adam Mario Beretta'nın görevine, hazırlık maçlarında alınan başarısız sonuçlar üzerine son verildi.
Yunanistan Milli Takımı’nın başına, 2010 Dünya Kupası'ndaki başarısız sonuçların ardından Otto Rehhagel'in yerine PAOK Teknik Direktörü Fernando Santos getirilmişti. Santos'un ayrılması sonrası teknik adam arayışlarına başlayan Selanik kulübü, 50 yaşındaki İtalyan teknik adam Mario Beretta ile anlaşmıştı. Ancak kariyerinde Lecce, Torino, Siena, Parma ve Chievo gibi takımları çalıştıran Beretta'nın, Yunanistan serüveni kısa sürdü.
PAOK’un başında sadece 23 gün geçirebilen teknik adamın görevine, hazırlık maçlarındaki başarısız karnesi nedeniyle son verildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik direktörümüz Mario Beretta ile yaptığımız görüşmeler sonunda karşılıklı olarak yolları ayırmaya karar verdik” ifadeleri kullanıldı.
Sezon öncesinde 2. kez teknik direktör arayışlarına başlayan Yunan ekibi, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda, 28 Temmuz'da Ajax ile karşılaşacak. Yönetimin, bu süreye kadar herhangi bir isimle anlaşıp anlaşamayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder