7 Temmuz 2010 Çarşamba

The King açıklıyor...


NBA'de uzun süredir hangi takıma gideceği konuşulan yıldız oyuncu LeBron James, son kararını yarın açıklayacak.



NBA'de, haftalardır yeni sezonda hangi takımda oynayacağı sorusuna yanıt aranan LeBron James, kararını yarın açıklayacak. Son 2 sezonun en değerli oyuncusu, beklenen açıklamayı 1 saat sürecek bir canlı yayın sırasında yapacak..


Lebron James yeni sezonda hangi takımın formasını giyecek? NBA'de haftalardır bu sorunun yanıtı aranıyor.


Aslında geçtiğimiz sezon henüz başlamadan, James'ın Cleveland Cavaliers'tan ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyordu. Birçok takım, yıllar öncesinden, James'in başını çektiği serbest oyuncuları kadrosuna katabilmek için, maaş sınırında boşluk açma çalışmalarına başlamıştı. Ve o gün geldi. James, yarın 1 saat sürecek özel bir canlı yayında, yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceğini açıklayacak. Yayın gelirlerinin bir çocuk fonuna bağışlanacağı program büyük bir heyecanla bekleniyor. Ancak son derece katı bir gizlilik politikası uygulayan james, hala hangi takımı seçtiği konusunda ipucu vermedi. Kanal yöneticileri de, "kral" lakaplı oyuncunun kararını canlı yayın sırasında öğrenecek.


Yeni bir web sitesi ve sosyal paylaşım ağı açan Lebron, bu siteye üye olanların, aldığı kararı ilk öğrenecek kişiler olacağını da ifade etti. James, şu ana kadar kendisine maksimum kontrat önerebilecek 6 takımla görüştü. Bu takımlar arasında en fazla Chicago Bulls ve son olarak Amare Stoudemıre'yi kadrosuna katan New York Knicks ön plana çıkıyor.


James'in takımı Cleveland'da kalma olasılığı da hiç de az değil. Nitekim Amerikan basınına göre Cleveland, son 2 sezonun en değerli oyuncusunu takımda tutmak için, Toronto'nun yıldızı Chris Bosh'u takas yoluyla kadrosuna katmaya çalışıyor. James'in, Wade ve Bosh ile yanyana oynamak için Miamı'yi tercih edebileceği yolunda iddialar da ortaya atılıyor.

-Ntvspor-

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder