24 Temmuz 2010 Cumartesi

Evimizde yıkıldık...



Voleybol Avrupa Bayanlar Ligi yarı final maçında Türkiye, Bulgaristan karşısında sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı.
NTV Spor'dan canlı olarak yayınlanan Voleybol Avrupa Bayanlar Ligi yarı final karşılaşmasında, Filenin Sultanları 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 2-2 beraberliği yakalamasına rağmen salondan 3-2 mağlup ayrıldı.
Karşılaşmaya beklenmedik bir şekilde daha iyi başlayan Bulgaristan ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Türkiye seyircinin de desteği ile biraz olsun toparlanırken, oyundaki üstünlüğünü sürdüren Bulgaristan ikinci teknik molaya da 16-12 önde girmeyi başardı. Setin başında açılan farkı bir türlü kapatamayan milli takımımız ilk seti 25-19 kaybederek maçta 1-0 yenik duruma düştü.
Karşılaşmanın ikinci setine de çok fazla hata yaparak başlayan Türkiye, ikinci setteki ilk teknik molaya da 8-5 geride girdi. Setin ikinci teknik molasına da 16-9 geride giren Türk Milli Takımı, bu seti de 25-17 kaybederek karşılaşmada 2-0 geriye düştü.
Üçüncü sete müthiş bir başlangıç yapan Filenin Sultanları, ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. 3. sette çok iyi servis atmaya başlayan Sultanlar, ikinci teknik molaya 16-5 önde girerken seti de 25-11 kazanarak durumu 2-1'e getirdi.
Dördüncü sete de hızlı başlayan Milli Takımımız, ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Daha sonra toparlanan Bulgaristan oyunda dengeyi kurdu ve ikinci teknik molaya 26-25 üstünlükle girmeyi başardı. Setin son bölümde ise büyük bir çekişme yaşanırken Sultanlar bu seti de 25-23 kazanarak maçı 2-2'ye getirdi.
Karşılaşmanın final setine de çok etkili başlayan Filenin Sultanları, setin son bölümünde çok tutuk bir oyun sergileyerek seti 15-13, karşılaşmayı da 3-2 kaybederek final şansını yitirdi.


Kanak:Ntvspor.net


Maçtaki en belirgin özelliğimiz çabuk oyundan düşüyoruz.Hata yapınca arkası geliyor.Birde devamını getirememe hastalığımız var.Çok yazık bir mağlubiyet oldu.İnşallah bulgarların sevindiği kadar bizim oyuncularımızda o kadar üzülmüştür.Çünkü büyük bir destek vardı ve maçta 0-2'ye rağmen elimizdeydi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder