9 Temmuz 2010 Cuma

İŞTE LEBRON'UN KARARI




Ve muhteşem üçlü buluştu gerçekten çok heyecan verici!!!






NBA'de yıllardır beklenen gün geldi ve süper star LeBron James'in free agent pozisyonundan yeni takımına transferi belli oldu. Günlerce farklı takımlarla süren görüşmelerden sonra 25 yaşındaki mega star ESPN canlı yayınında kendine ayrılan 1 saatlik programda basketbolseverleri ekrana kilitledi ve bundan böyle Miami Heats için ter dökeceğini açıkladı.
Cavaliers'ta 6 yıllık kontrata imza atıp senelik 30 milyon dolar civarı bir para kazanma hakkı olan süper yıldız, Heat'in 5 yıllık teklifiyle daha az para kazanacak.
Miami tercihini değerlendiren "Kral" lakaplı oyuncu, "Şimdi ve gelecekte kazanmak için bu en iyi fırsat. Bu oyunda kazanmanın benim için anlamı çok büyük" ifadelerini kullandı.
Heat böylece, Chris Bosh'tan sonra James'i de kadrosuna katarak, NBA'in yıldızlar takımı haline geldi.
"Kral" lakaplı LeBron, yeni takımını seçme nedenini, "Miami Heat ile başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Dwyane Wade'i takımda tuttular, Toronto'dan Chris Bosh gibi bir yıldızı transfer ettiler. Bunlar şampiyonluğa isteklerini ortaya koyuyor. Wade ve Bosh ile güçlerimizi birleştirerek bu takımla yeni sezonda şampiyon olacağımıza inanıyorum. Memleketim Cleveland'dan ayrılmak tabii ki çok zor. Kalbim hep orada olacak. Profesyonel bir karar verdiğime inanıyorum" sözleriyle açıkladı.
James'in, küçükken Michael Jordan'a olan hayranlığı dolayısıyla seçtiği ve 6 sezondur giydiği 23 olan forma numarasını da değiştirerek yeni takımında 6 numaralı formayı giyecek.
Heat'te ayrıca Chris Bosh 1 numara, Dwyane Wade 3 numara, Mario Chalmers ise 15 numaralı formayı giyecekler.


Cleveland taraftarlarının bir kısmı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder