23 Ağustos 2010 Pazartesi

İŞTE ŞAMPİYON...


Kim ne derse desin.Yok Galatasaray transfer yapamadı,Rijkaard sezonu geç açtı,yönetimden çatlak sesler yükseliyor,oyuncular yeterli değil diye.Artık maçlara 3 büyüklerin penceresinden bakmayalım.Bursaspor şampiyon olmuş bir devrim yaratmış ama hala Galatasaray'ın penceresinden bakıyoruz maça daha Ertuğrul Sağlam'ın ne yapması lazım bizim Bursa'ya saygı duyup ona gereken değeri vermemiz için.

Maça gelince Galatasaray üst üste kötü snuçlardan dolayı maça çok hızlı ve istekli başladı.Ama bu süreç kısa sürdü Bursaspor'un orta sahası oyunu dengeledi ve üstünlüğü ele aldı.Şampiyon ünvanın getirdiği özgüvenle oyuncular ne yaptığından emin panik yapmadan güzel oyunlarını sürdürdüler.Bu arada Galatasaray'lı oyuncularda hele birde geriye düştükten sonra kendi oyunlarına bakmayıp hakemle uğraşınca iyice dsiplinden koptular tabi bunu sağlayan yine Sağlam'ın öğrencileri idi.Bursa maçı bu şekilde götürüp 2. golüde bulduktan sonra herşey daha kolay hale geldi.

Umarım Bursaspor bu özgüvenini korur şampiyonlar ligindede üst düzey oyun ortaya koyar ve bir kez daha şampiyon olup 3 büyüklere büyük bir tokat daha vurur.Çünkü 3 büyükler geçen sene neler yaşandığının hala farkında değiller.

1 yorum: