9 Mayıs 2011 Pazartesi

Nuri Şahin Real Madrid'de

Real Madrid, Nuri Şahin'i 6 yıllık bir kontratla renklerine bağladı ve 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Yıldız futbolcu yıllık 2.5 milyon euro ücret alacak.
Nuri açıklamasında, "Borussia Dortmund ile çocukluk hayallerim gerçek oldu. Burada şampiyonluk yaşadığım için çok mutluyum. Ancak Real Madrid fırsatı geri çevirilemezdi" dedi.Alman gazetilerine göre Hamit'te sezon sonu Real'e katılacakmış.
Herkesin kafasında olan bir tabu daha yıkıldı.''Bizi Avrupa'da sevmiyorlar, Türkleri oradalarda oynatmazlar, işte oyuncularımız Türk pasaportu olduğu için Avrupa'ya transfer olamıyor.'' gibi tabular yıkılmış oldu.Ki Nuri Almanya'nın istemesine rağmen milli takımımızı seçmişti bu tabular gerçek olsa şimdi Real Madrid'de ikinci Türk'te olurmuydu.Artık tüm alanda olduğu gibi futbolda da boş düşüncelerden kurtulmamız lazım.Kendi kendimize ön yardı uyduruyoruz sonra onu kutsalmış gibi koruyoruz.

5 yorum:

  1. Türk futbolcularının düşüncesi böyle olduğu sürece avrupa onlar için hep hayal olacak.

    YanıtlaSil
  2. Ya birak git lutfen gorduk geldi de neoldu, herzaman onyargi devsm edecek.

    YanıtlaSil
  3. Kes lan. Önce Türkçe dil bilgisini düzgün kullan. :)) bkz: Enes, Cenk, Cengiz

    YanıtlaSil
  4. Bir editor olarak yazdiginiz cevap seklindeki yorumu kiniyorum. Ulke sizin gibiler yuzunden gelismiyor, geriye gidiyor. Lutfen biraz saygi :dd

    YanıtlaSil
  5. Asadfghjhhgfdasfghgjhgfgdfsfghjgfdsadfgfjhghfgdsdgfhgj :D

    YanıtlaSil